Защита на личните данни

Вашата поверителност е много важна за нас и ние искаме да гарантираме, че вашите данни са защитени при използване на нашия уебсайт.

Уебсайтовете на Pentel Bürobedarf-Handelsgesellschaft mbH могат да съдържат препратки към външни компании, към които нашата политика за поверителност не се прилага.
Pentel Bürobedarf-Handelsgesellschaft mbH гарантира конфиденциалността на вашите лични данни, като гарантира, че нашите служители спазват задължения за конфиденциалност, нашите мерки за сигурност отговарят на най-съвременните технологии и че гарантираме спазването на „Политиката за поверителност “.

Използване на личната ви информация
Личните данни, които ни предоставяте чрез този уебсайт (напр. име, адрес, имейл адрес), ще бъдат обработвани само за кореспонденция с вас и само за целта, за която доброволно сте ни предоставили данните. Освен това от време на време ще използваме тази информация, за да ви информираме за нови продукти и други услуги, които може да ви интересуват, стига изрично да дете съгласието си за тях. Можете да възразите срещу това използване на лични данни по всяко време. Ние гарантираме, че не разкриваме вашите лични данни на трети страни, освен ако не сме задължени по закон и това е от съществено значение за изпълнението на договора (напр. в контекста на платежни транзакции чрез компании с кредитни карти) или ни дадете своето изрично съгласие за това.

Социални приставки / интеграция от Shariff

Нашите уебсайтове използват така наречените социални плъгини („приставки“) от социалните мрежи. От съображения за поверителност умишлено избрахме да не използваме директни приставки от социалните мрежи на нашите уебсайтове. Вместо това използваме така нареченото решение „Shariff“. С помощта на Shariff можете сами да решите дали и кога данните се предават на операторите на съответните социални мрежи. Следователно, когато посещавате нашите уебсайтове, никакви данни не се предават автоматично в социални мрежи като Facebook или Pinterest. Само ако активно натиснете съответния бутон, вашият интернет браузър се свързва със сървърите на съответната социална мрежа, т.е. чрез щракване върху съответния бутон („Сподели“), вие се съгласявате, че вашият интернет браузър се свързва със сървърите на съответната социална мрежа и предава данни до съответния оператор на социалната мрежа.

Нямаме влияние върху вида и степента на данните, събирани от социалните мрежи. Целта и обхватът на събирането на данни и по-нататъшната обработка и използване на данните от съответните социални мрежи, както и съответните им права и опции за настройка на защитата на вашата поверителност могат да бъдат намерени в политиката за поверителност на съответните социални мрежи.

Преглед на плъгините за Facebook можете да намерите тук: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

За повече информация вижте Политиката за поверителност на Facebook на http://www.facebook.com/policy.php.

В допълнение, функциите на услугата Instagram са интегрирани на нашия сайт. Тези функции се предоставят от Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, САЩ. Ако сте влезли в акаунта си в Instagram, можете да свържете съдържанието на нашата страница с вашия профил в Instagram, като кликнете върху бутона в Instagram. Това позволява на Instagram да свързва посещението ви на нашата страница с вашия потребителски акаунт. Ние изтъкваме, че като доставчик не получаваме информация за съдържанието на предаваните данни и тяхното използване от Instagram.

За повече информация вижте Декларацията за поверителност на Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/.