Булет дневник

Тенденцията за организиране на времето чрез планери, органайзери и булет дневници (bullet journal) навлезе в последните години и в България. Това е система за изготвяне на списъци, планиране и следене на показатели, която често включва сложно проектирани и декорирани страници на тетрадка или тефтер. През последните няколко години изображенията за булет дневници са навсякъде в Instagram и YouTube. Продуктите на Pentel са изключително подходящи за създаване на перфектния планер. Избирай между цветни или блестящи гел ролери, маркери четка, тънкописци и още много.

Популярен инструмент за калиграфия и краснопис е Brush Sign Pen. С него можеш да изписваш красиво заглавията на страниците и да сложиш акцент. С 12те си ярки цвята е задължителното допълнение към всеки планер или дневник.

Създай свой собствен календар, to do лист, следи навиците си или просто украси страницата с бърза илюстрация. Черните тънкописци Pointliner са идеални за целта. Избирай между 5 размера на върха- от 0.05мм за скициране на сложни детайли, до 0.8мм за щриховане на по-големи елементи.

Ефектни за булет дневника са Pentel Hybrid Dual Metallic гел ролери с блестящо мастило. Те са перфектният инструмент за декориране и създаване на магически илюстрации. Всяка писалка може да произведе два различни цвята в зависимост от фона и ъгъла на гледане. С тези гел ролери ще постигнеш наистина блестящи ефекти, които ще различат твоят планер от всички други.