Нашите продукти

Нашата гама от продукти е подходяща за всеки дом, училище, офис, търговско или промишлено предприятие. Продуктите ни варират от класически инструменти за писане до маркери и цветни арт материали за творчество.

За писане

За да пишеш, се нуждаеш от правилния инструмент. Идеалната химикалка трябва да предлага комфорт при писане, да се плъзга леко по листа и да пише ярко- всичко това е събрано в нашите автоматични ролери Pentel EnerGel. Ако пък предпочиташ да използваш автоматични моливи, изборът също е разнообразен. Това е така, защото сме японска компания, а там финият автоматичен молив е най-важният инструмент за писане. Ако търсиш нещо малко по-интересно, ще намериш много видове гел ролери с ярки, металически или блестящи цветове, с които да разнообразиш написаното.

КУПИ още

За рисуване

Те са вдъхновяващи и цветни: продуктите на Pentel Arts. Създадени за креативни хора и любители на изобразителното изкуство. Маркери четка, цветни и акварелни моливи, пастели, четки с резервоар- има по нещо за всеки. Всички продукти са с изключително качество, постигнато чрез използването на висококачествени материали и гарантират страхотни резултати.

КУПИ още

За надписване и маркиране

С маркерите на Pentel избираш надежден и качествен продукт. Независимо дали на бюрото вкъщи или на работа – винаги е добре да имаш перманентен маркер под ръка. Устойчив на светлина, влага и допир, перманентният маркер е подходящ за употреба както на закрито така и навън. Можеш да го използваш въху почти всички повърхности – метал, стъкло, пластмаса, каучук, дърво и всички типове хартия.

КУПИ още