Допълнителни материали за рисуване

Те са вдъхновяващи и цветни: продуктите от серията Pentel Arts. Създадени за креативни личности и любители на изобразителното изкуство. Маркери четка, цветни и акварелни моливи, пастели, четки с резервоар- има по нещо за всеки. Всички продукти са с изключително качество, постигнато чрез използването на висококачествени материали, и гарантират страхотни резултати. ​

Освен материалите другата неизменна част от рисуването е скицникът. Хартията е изключително важна за постигане на максимално добър резултат и варира спрямо материалите и техниките, които искаш да използваш. Но коя да избереш? Каква е разликата между горещо и студено пресована хартия, какво означава грамажът?

още

Автоматични моливи и графити

Изборът на автоматични моливи на Pentel е разнообразен. Това е така, защото сме японска компания, а при нас финият автоматичен молив е най-важният инструмент за писане. В нашия асортимент може да откриеш всичко от обикновени моливи за всеки ден до модерни и иновативни разработки като Pentel Orenz, при който графитът не може да се счупи.

Как е възможно дори и най-финият 0,2 мм графит на Pentel да не се чупи под силен натиск? Тайната е в гениалната система на Pentel против чупене на графита. Автоматичният молив Orenz е единственият на пазара, оборудван с тази усъвършенствана технология, което го прави наистина уникален. Моливът се нарича още “Orenz One-Click”, защото е необходимо да щракнеш само веднъж и вече може да пишеш непрекъснато докато графитът свърши. Практически докато пишеш, графитът не се показва от водещата тръбичка и по тази причина не може да се счупи.

Тук ще научиш повече за системата против чупене на графита, видовете графити и други теми около автоматичните моливи.

още

Маркери

С маркерите на Pentel избираш надежден и качествен продукт. Независимо дали на бюрото вкъщи или на работа – винаги е добре да имаш перманентен маркер под ръка. Устойчив на светлина, влага и допир, перманентният маркер е подходящ за употреба, както на закрито така и навън.

Понякога не е толкова лесно да намериш правилния маркер за своя проект. Кликни бутона по-долу и разгледай таблицата, която ти показва кой маркер е най-подходящ за дадена повърхност.

още