Автоматичен молив Pentel Click

Автоматичен молив с пластмасов корпус и ергономична гумена грип зона. За разлика от останалите модели автоматични моливи, при които графитът се подава чрез кликане на капачката, Pentel Click има бутон върху самия корпус. Той е поставен там, за да може графитът да се придвижи без да прекъсваш да пишеш. Именно заради този бутон моливът е кръстен Click. Има вградена гумичка, която изтрива без да зацапва. 

Моливът се предлага само в размер 0.7мм с няколко цвята на корпуса. 

Произведен е от 59% рециклирани материали и е част от серията Pentel Recycology.

Купи

Автоматичен молив Pentel P200

Автоматичен молив за професионалисти, предпочитан от много художници за скициране. Той е изключително лек и компактен, с пластмасово тяло и класически дизайн. С фиксиран метален водач на графита, за да го предпази от счупване. Вградена гума под капачката, която може да се презарежда. Предлага се в размери от 0.3мм, 0.5мм, 0.7мм и 0.9мм всеки със специфичен цвят на корпуса.

Купи

Автоматичен молив Pentel Energize

Ако харесваш дизайна на автоматични ролер BL77, значи и този молив ще ти допадне. Почти идентичен външен вид, с 6 атрактивни цвята на корпуса и комфортна гумирана грип зона. Под гумираната качапка ще откриеш гума. Предлага се в размер 0.7мм.

Купи

Автоматичен молив Pentel Wow

5 свежи цвята на корпуса, комфортна триъгълна грип зона и вградена гумичка. Всички компоненти са практичен ежедневен механичен молив.
Pentel Wow е с метален конусовиден прибиращ се връх, който предпазва графита от счупване.
 

Купи

Автоматичен молив Pentel Jolt

Забавен, шарен и практичен. За да подадеш графит, просто разклати молива. 

Pentel Jolt се предлага в 4 атрактивни цвята на корпуса с дебелина на графита 0.7мм

Купи