АКВАРЕЛНИ И ЦВЕТНИ МОЛИВИ

Те са популярни сред малки и големи, за използване в училище и вкъщи. С водоразтворимите акварелни моливи на Pentel може да създадеш страхотни акварелни ефекти за секунди. 

Акварелни моливи

Акварелни моливи за получаване на ефект на водни бои

След като са нанесени, акварелните моливи Pentel лесно могат да бъдат разтворени с вода, което води до красиви акварелни ефекти. Перфектни резултати и цветови преходи могат да бъдат постигнати заедно с четката с резервоар Aquash. Акварелните моливи от гамата Pentel Arts се характеризират с особено устойчив на счупване корпус и меко нанасяне на цветовете. Те са сертифицирани по CE, изработени са от FSC сертифицирана дървесина и се предлагат в комплект от 12 или 24 ярки цвята.

Творчески съвети

  • Най-добри резултати може да постигнеш като използваш акварелните моливи вурху акварелна хартия. 
  • Моливите перфектно се комбинират с четката Pentel Aquash и заедно създават страхотни акварелни ефекти.

Цветни моливи

Цветните моливи не са само за деца – те са чудесен инструмент за творчество за всички възрасти. Използвани правилно  могат да ти помогнат да създадеш реалистични рисунки в ярки цветове. Нашите цветни моливи са с корпус с подсилена дървесина, който е изключително здрав. Предлагат се в картонена опакова от 12 или 24 цвята.

Купи

Приложение

  • Използвай цветните моливи за намаляване на стреса. Как? Оцветявай мандали или рисунки с малки детайли. Това ще ти помогне да се съсредоточиш и да релаксираш ума си.
  • Идеална комбинация с четката с резервоар Aquash: можеш лесно да създаваш цветни преливания и градиенти.
  • Просто нарисувай илюстрация с моливите и след това разтвори с вода. Ще получиш страхотен ефект, напомнящ водни цветове.