ТЕБЕШИРЕН МАРКЕР WET ERASE

Направи всяка гладка повърхност уникална с тебеширения маркер Pentel Wet Erase! Нарисувай или напиши послание за специален повод, а по-късно го изтрий с мокра кърпа.

Рисуването с тебешири не трябва да е старомодно 

С тебеширения маркер Wet Erase можеш да пишеш върху всички гладки повърхности- стъкла, бели и черни дъски, огледала, гума и други. След като напълно изсъхне, написаното ще бъде устойчиво дори на лек дъжд и може да бъде изтрито без да останат следи само с мокра кърпа. 

Wet Erase е чудесен избор за декорация на витрини на магазини или прозорци по време на празници,  например. Предлага се в 8 ярки като боя цвята, които ти позволяват да направиш цветни и хващащи окото дизайни. Идеален е и за употреба и в заведения, в които се използват черни дъски за за менюта и промоции, както и за такива в офиса или вкъщи. Благодарение на скосения му връх, писането е гладко и детайлно.

 

 

 
Купи

Приложение

  • Украси прозорците с тематични декорации за Коледа- снежинките и снежните човеци ще зарадват всички в семейството. А когато коледните празници свършат, просто изчисти прозореца с мокра кърпа. Толкова е лесно!
  • Черната дъска е стилен и модерен начин за оставяне на бележки, писане на мотивационни послания или просто декор вкъщи. С маркерът Wet Erase можеш да правиш нов дизайн всеки ден, без да цапаш ръцете си със стандартните тебешири.
  • Можеш да използваш тебеширения маркер и за създаване на персонализирани hand-made подаръци. Какво по-хубаво от това да подариш усмивка на някого с нещо, което си изработил специално за него.