ПЕРМАНЕНТНИ МАРКЕРИ SUPER GOLD И SILVER

Маркерите от серията Super Gold и Super Silver са най-добрите помощници в декорацията на поздравителни картички, подаръци и коледна украса!

Перфектните маркери за декорация

Серията Super Gold и Super Silver се състои от 2 вида маркери с различна дебелина на писане- Pentel MSP10 с дебелина на писане 2.9мм и Pentel MFP10 с 0.6мм. И двата варианта предлагат супер златен, супер сребърен и бял цвят.

Защо се наричат серия Super?

Цветовете на перманентните маркери от тази серия са изключително открояващи се, наподобяващи фолио. Ето защо са подходящи за украса на картички и подаръци- дизайнът изглежда залепен върху материята, а не ръчно рисуван.

Маркерите са с водоустойчиво мастило и са подходящи за голямо разнообразие от повърхности- всички типове хартия, метал, стъкло, пластмаса и дърво.

Купи

Приложение

  • Можеш да ги използваш, за да направиш собствена опаковъчна хартия. За най-добри резултати препоръчваме да рисуваш върху черна или друга тъмна хартия или картон.
  • Двете дебелини на писеца ти дават възможност да надписваш картички с по-фини детайли или да правиш по-обемни проекти, като например опаковъчна хартия.
  • Със серията Super Gold и Silver можеш да преобразиш коледните украшения. Използвай стъклени или пластмасови топки и ги персонализирай по твой вкус. Сигурни сме, че резултатът ще е магически.