ПЕРМАНЕНТНИ МАРКЕРИ N50

Серията перманентни маркери N50 включва висококачествени маркери с изключително издържлив акрилен връх. Подходящи за използване върху всички видове повърхности!

Pentel N50- Екстремният маркер

Открий защо...

Маркерите от серията N50 са всичко, което би искал от един перманентен маркер- съдържат водоустойчиво и светлоустойчиво мастило, изключително здрав писец, предлагат се в разнообразие от цветове и пишат до 1км! Освен това издържат на температури от -30C до +60С градуса! 

Надеждният N50 е най-продаваният перманентен маркер на Pentel във Великобритания, широко използван в промишлеността и търговията. Предпочитан е най-вече във фабрики и производства, заради здравото си алуминиево тяло и издържливия акрилен връх, който не променя формата си и не се захабява. Друг огромен плюс е, че маркерите N50 пишат върху почти всички повърхности- картон, хартия, метал, пластмаса, керамика, дърво, стъкло, гума. 

Има по нещо за всеки:

Стандартният N50, който е с линия на писане между 1.5- 2.5мм и се предлага със скосен или объл връх;

Компактният N50S, подходящ за дома и офиса с дебелина на писеца 1мм;

Екстра мощният N50XL с уголемен и удебелен скосен връх, идеален за надписване на по-големи предмети и машини. 

 

Приложение

  • Един маркер за всички повърхности! Използвай N50 универсално и навсякъде. Написано ще бъде устойчиво на влага, светлина и допир.
  • Алуминиевото тяло на N50 го прави изключително здрав, а писецът му издържа на всякакви условия и напрежение. Ето защо е най-предпочитания маркер за индустриална употреба.
  • За разлика от повечето перманентни маркери, които се предлагат в основните 4 цвята, Pentel N50 идва в цели 8, за да има от какво да избираш.

Защо да избереш N50?