МАРКЕР MAXIFLO

Маркерът, който не изсъхва! С оригинална система "помпа", за да пишеш до 3 пъти повече от конкуренцията.

Маркер за бяла дъска Maxiflo

Използвай мастилото до последната капка!


Благодарение на революционната помпена система, Maxiflo пише до 3 пъти по-дълго от конкурентите си- цели 1.2км!
Върхът може да бъде напоен с мастило във всеки един момент, което ти позволява да контролираш колко дълго ще използваш маркера.
Ако го оставиш без капачка и върхът изсъхне, просто използвай вградената помпичка, за да подадеш мастило и да продължиш да пишете.
Тъй като Maxiflo работи с течно мастило, може да се използва и във вертикално положение без това да пречи на качеството на писане.

Произведено в Япония.
Част от серията Pentel Recycology:
Продукт произведен от 50% рециклирани материали.

 

Серията маркери за бяла дъска Maxiflo включва следните продукти:

Маркер за бяла дъска Pentel Maxiflo с дебелина на върха 6 мм. Предлага се в 8 цвята.

Маркер за бяла дъска Pentel Maxiflo с дебелина на върха 4 мм. Предлага се в 4 цвята.

Маркер за бяла дъска Pentel Maxiflo Flex-feel с oгъващ се връх, подобен на четка. Той ти позволява да правиш линии с различна дебелина в зависимост от приложения натиск. Предлага се в 4 цвята.

Купи

Приложение

  • Ако цветовете избледнеят след дълъг период на писане или си оставил маркера без капачка, просто използвай вградената “помпа” за подаване на мастило към върха. Вече може да продължиш да пишеш.
  • Случвало ли ти се е по погрешка да пишеш върху бяла дъска с перманентен маркер? А случвало ли ти се е да се чудиш как го изтриеш след това? Просто повтори с Pentel Maxiflo върху написаното и изчисти с гъба.
  • Закрепи маркерите директно върху бялата дъска с магнит с комплекта за професионалисти. В него получаваш поставка с четири маркера (черен, червен, син и зелен) и гъба за бяла дъска.