МАРКЕР ЗА БЯЛА ДЪСКА EASYFLO

Easyflo е верен спътник на всеки учител- пише дълго и с ярки цветове, няма силна миризма и се чисти лесно от дъската. А най-хубавото е, че когато свърши, можеш да го презаредиш.

1,2,3 Презареди

Pentel Easyflo е маркер за бяла дъска с течно мастило, който може да се презарежда лесно. Но какви са другите му предимства? Върхът му е изключително здрав- издържа на натиск до 3кг и не засъхва дори да е оставен без капачка до 5 часа! С него можеш да пишеш до 800м. Дебелината на линията на писане е от 2.5- 6 мм.

Pentel Easyflo е част от серията Recycology и е продукт, произведен от 94% рециклирани материали. 

Предлага се в 4 ярки цвята- черен, червен, зелен и син.  

Купи

Приложение

  • Ако си забравил Pentel Easyflo без капачка, не се притеснявай. Просто насочи маркера с върха надолу и разтръскай. Тъй като мастилото е течно, то няма да засъхне.
  • Pentel Easyflo е предпочитан от много потребители, именно защото може да се презарежда. Това става лесно с патрон с течно мастило, което се изстисква в тялото на маркера.
  • За да презаредиш маркера, завърти капачката с монета. Механизмът е направен така, за предотврати изтичане на мастилото. Сега можеш да изстискаш патрончето вътре без да се изцапаш.