МАРКЕР ЧЕТКА PENTEL ARTIST

Обърни внимание на детайлите с Pentel Artist- маркерът с най-тънката четка на пазара!

Pentel Artist- Единствен по рода си

Вдъхновени от японскоро изкуство, Pentel създават маркера четка Artist, с който можеш да влезеш дори в най-малките детайли. Финият връх четка е изработен от множество найлонови косъмчета, които ще запазят формата си при продължително използване. Това е така, заради отлична им издържливост- структурата им е подобна на животинските косъмчета, но е по-здрава. 

Мастилото на маркера четка Artist е акварелно, на водна основа. Това означава, че може да го комбинираш с четка Aquash и да преливаш цветовете с ефект на водни бои.

Освен това е с грижа за природата, тъй като е изработен от 81% рециклирани материали. Той е част от серията Pentel Recycology. Научи повече за нея в секцията "За нас".

Pentel Artist се предлага в 12 цвята, които можеш да закупиш поотделно или в комплект.

Всички тези характеристики гарантират за един качествен продукт, който може да си сигурен, че ще изглежда по-същия начин, дори и след многократно ползване. 

Купи

Приложение

  • Маркерите четка Artist, Colour Brush и джобната калиграфска четка се допълват идеално, за да създадат перфектното трио. Използвай ги, за да постигнеш динамични линии с различен завършек и дебелина.
  • Финият маркер четка е подходящ за по-напреднали калиграфи. В зависимост от натиска, който прилагаш върху четката, ще получиш различни по дебелина линии. Особено удобен е за изписване на по-ситни шрифтове.
  • Уникалните цветове на Pentel Artist са приятна почивка от стандартните комплекти, в които получаваш само основните цветове. Тук можеш да избираш от интересни предложения като охра, небесносиньо, виолетово, цикламено.

Акварелно рисуване с Pentel Artist и четка Aquash

Как да използваш Pentel Artist за калиграфия