ОЦВЕТИ СВЕТА СИ С БЛЕСТЯЩИТЕ DUAL METALLIC

Време е да се вдъхновиш от красивите преливащи се нюанси на новите маркерки четка Dual Metallic. Единствени по рода си, с уникално мастило, което разкрива различен нюанс върху тъмна и светла хартия.

Един маркер - 2 блестящи цвята

Създай блестящи произведения на изкуството и поздравителни картички, които преливат от цветове! Новият маркер четка Dual Metallic предлага комбинация от цветно мастило и блястящи частици, които разкриват уникални нюанси, в зависимост от цвета на хартията и ъгъла, под който я гледаш. Точно като гел ролерите Hybrid Dual Metallic, получаваш един цвят, когато пишеш върху бяла хартия и друг върху черна.

Косъмчетата на четката са синтетични, изработени от найлон, което помага върхът да запази формата си за дълго време, дори и след многократна употреба.

Съвети:
- Преди всяка употреба разклати леко маркера четка, за да се смесят блестящите частици в мастилото.
- За да увеличиш количеството мастило при рисуване, натисне бутона на върха на маркера.
- Съхранявай маркера четка хоризонтално, когато не ги използваш.
- Бъди внимателен, когато отваряш капачките на химикалките.
- Изпускането, силното разклащане или натискането на бутона на върха на четките, когато те са с капачка, може да доведе до изтичане на част от мастилото в капачката.

Предлагат се в 8 цвята- 16 нюанса:

черно/металическо червено, синьо/металическо зелено, зелено/металическо синьо, оранжево/металическо жълто, розово/металическо розово, лилаво/металическо синьо, златно, сребърно.

 

Купи

Приложение

  • Както и при други маркер четки на Pentel, можеш да смесваш цветове директно върху върха на четката. За целта доближи писците на два маркера един до друг. Когато започнеш да рисуваш, ще видиш плавно преливане на единият цвят в друг.
  • Преди всяка употреба разклати леко маркера четка, за да се смесят блестящите частици в мастилото. Ако имаш нужда от повече мастило при рисуване, просто натисни бутона на върха на маркера.
  • Благодарение на хибриднто мастило, всеки маркер може да произведе два различни цвята. Основният цвят се отнася за писането на светла хартия, а вторият се появява на тъмен фон. Цветовете се променят и в зависимост от ъгъла на гледане.

Как да използваш маркер четка Dual Metallic