МАРКЕР ЧЕТКА COLOUR BRUSH

Цветните четки на Pentel ти предлагат удобството от четка и боя в един проудукт. Изключително лесни за употреба. С тяхна помощ дори децата и начинаещите художници ще могат да увладеят техниката на акварела.

Маркер четка Colour Brush

Pentel Color Brush – иновативният маркер четка с ярко акварелно мастило

Наситени цветове с богата гама от нюанси

Color Brush е уникален маркер четка, пълен с акварелно мастило, който съчетава три характеристики: фин връх на четката, ярко акварелно мастило в пълнителя и възможност да го използваш универсално и навсякъде. Акварелното мастило тече леко и лесно, засъхва бързо и може да се смесва с вода, както и с останалите цветове на Colour Brush. Това ти позволява да правиш водни ефекти и да получаваш нови цветове. Идеални за акварелна живопис, илюстрации, манга, комикси / карикатури и много други. Мекият връх на четката позволява широк спектър от линии с променлива дебелина. Чрез промяна на натиска върху върха на четката може да се получат много тънки до дебели линии. Това прави маркера четка Colour Brush точният инструмент за онези, които имат опит в краснописа и калиграфията и искат да създадат индивидуални, динамични и широкоформатни шрифтове.

Предлага се в 18 акварелни цвята и 3 перманентни (черен, сепия, сив).

Творчески съвети:

  • Използвай маркера четка Colour Brush върху текстурирана хартия – прекъснатите линии създават интересни ефекти.
  • Боята може да се смесва директно на върха на четката, така че нови цветове и цветни градиенти могат да се създават на момента.
  • Може да използваш четката с резервоар Aquash, за да смесваш водоразтворими цветове и да създаваш меки цветови преходи.
Купи

Приложение

  • Направи контурите с джобната калиграфска четка, оцвети с маркерите четка Colour Brush и създай акварелен ефект с четката с резервоар Аquash.
  • Маркерите четка Colour Brush са перфектният инструмент, ако искаш да си в крак с новите трендове като калграфия и рисуване с акварели. А в планера или булет дневника изглеждат жестоко!
  • И тъй като повторната употреба също помага да се предотвратят отпадъците и да се запазят ресурси, много от продуктите на Pentel, , могат да се презареждат. Отвий стария пълнител и постави новия. Толкова е лесно!