МАРКЕР ЧЕТКА BRUSH SIGN PEN

Маркерът четка Brush Sign Pen е един от най-популярните продукти на Pentel! Уникален със своя гъвкав връх и цели 24 ярки цвята. Използвай го за скициране, илюстрации, калиграфия и ръкопис.

Маркер четка Brush Sign Pen

Brush Sing Pen – перфектна комбинация от маркер и четка

Благодарение на гъвкавия връх, дебелината на писане може да варира от много фина до средна линия. С финия си връх, Brush Sign Pen е идеалният маркер за леко щриховане, илюстриране, както и за калиграфия. Той е лесен за употреба и затова е особено подходящ за начинаещи калиграфи, тъй като дава голям контрол върху писеца. Brush Sign Pen има метален държач на върха, което го прави много здрав. Съдържа водоразтворимо мастило. Предлага се в 24 ярки цвята.

Творчески съвети:

  • Доближи писците на два Brush Sign Pen маркера един до друг, за да прелееш цветове и да създадеш цветни градиенти.
  • Използвай сивия маркер, за да поставиш сенки зад написаното и да му придадеш повече дълбочина.
Купи

Приложение

  • Маркерите четка Brush Sign Pen са идеалната добавка към месечния планер или булет дневник. Използвай ги, за да изпишеш красиво заглавие или за да внесеш цвят с бърза илюстрация.
  • Перфектният инструмент за калиграфия и ръкопис за начинаещи! Но дори и напредналите го харесват – за да направиш цветовите преливания просто допри двата писеца.
  • В комбинация с четките Colour Brush е перфектният инструмент за ръкописно изписване на текстове. Различните дебелини на върховете създават интересна динамика в написаното.