ТЪНКОПИСЕЦ PENTEL POINTLINER

Той вече е тук - висококачествено перманентно мастило, което е водоустойчиво и светлоустойчиво. Тънкописецът Pointliner е твоят верен приятел в скицирането и рисуването, създаването на диаграми, булет дневници и записки.

Тънкописец Pointliner

Избирайки този тънкописец, ти избираш продукт с доказано японско качество. Мастилото му е ISO сертифицирано, водоустойчиво и светлоустойчиво, с дължина на писане до 1,2км! Разпределя се равномерно по листа, поддържайки постоянна линия с ярък черен цвят и без размазване. Писецът е укрепен с метал, което го прави здрав и издържлив на натиск. 

Предлага се в 11 размера на върха - от 0.03мм за скициране на сложни детайли, до 3.0мм за щриховане на по-големи елементи. Това прави Pointliner подходящ за рисуване, скициране, чертане и ежедневно писане. Може да го използваш и в комбинация с акварели, тъй като мастилото не се размазва при контакт с вода.

Размери:

0.03мм, 0.05мм, 0.1мм, 0.2мм, 0.3мм, 0.4мм, 0.5мм, 0.8мм, 1.0 мм, 2.0мм, 3.0мм

И в 4 цвята: черен, сепия, сив, сангуин (кафяво-червен)

Купи

Приложение

  • Използвай тънкописецa, за да очертаеш контурите на рисунката си. След като мастилото засъхне, може да оцветиш с акварелни моливи, бои или маркери. Контурите ще запазят формата си без да се размазват.
  • Мастилото на тънкописеца Pointliner има сертификат ISO14145, който се отнася за пишещи средства. Той гарантира четливост на написаното и това, че то ще бъде съхранено за дълъг период от време.
  • Pointliner е прекрасно допълнение към всяка тетрадка и булет дневник. Използвай го, за да украсиш страниците им, да нарисуваш сложни диаграми и чертежи или просто драскулки.

Виж във видеото как да използваш тънкописец Pointliner с акварели