РОЛЕРИ HYBRID GEL GRIP

Серия от гел ролери в пастелни, неонови и металически цветове, за да украсиш всичко написано.

Серия HYBRID GEL GRIP

Ролерите Hybrid Gel Grip са част от серия ролери с уникални декоративни цветове. Подходящи за декориране на поздравителни картички, покани и писма, и за поставяне на акцент във всяка илюстрация. В серията ще откриеш металически ролери- Hybrid Metal и такива с пастелни цветове- Hybrid Pastel.

Може би се чудиш защо се наричат "Hybrid"?

"Hybrid" се отнася до компонентите на мастилото, което се произвежда от вода и свързващо вещество. Мастилото съдържа восъчни пигменти, които предотвратяват изтичането му в хартията. Освен това осигуряват плавен мастилен поток, леко писане и наситени цветове. 

Ролерите са с прозрачно тяло, за да следиш лесно оставащото мастило и с гумирана грип зона за максимален комфорт при писане. 

Приложение

  • Трудно е да намериш бяла химикалка, която да изпъква на тъмна хартия. Е, ролерите от серията Hybrid Gel Grip се справят чудесно какво върху бяла, така и върху черна и цветна хартия.
  • Използвай ги за оцветяване на мандали или детайлни рисунки. Ще получиш прекрасни металически отблясъци, които ще направят всяка рисунка интересна.
  • Комбинирай гел ролерите с други материали като тънкописец Pointliner или блестящите Hybrid Dual Metallic, за да създадеш красиви поздравителни картички. Тази е нарисувана от Милена Трифонова.