ХИМИКАЛКА FEEL-IT

Избирай между 8 ярки цвята, които ще разкрасят всяка тетрадка! Pentel Feel-it е химикалка за ергономично писане, заради нисковискозното си мастило. А какво е това, прочети долу.

Какво е мастило с ниска вискозност?

Вече си прочел, че химикалката Pentel Feel-it съдържа нисковискозно мастило. Но какво всъщност означава това? Наричано още хибридно мастило, то осигурява гладко писане подобно на гел ролер. Химикалката се плъзга лесно по листа с минимален натиск, като не натоварна ръката и спомага за ергономично писане. Нисковискозното мастило е бързосъхнещо, водоустойчиво и предлага по-ярки цветове от това в обикновените химикалки. 

Химикалките Pentel Feel-it се предлагат в 2 разновидности- с капачка и с автоматичен механизъм. И двете са с удобна гумена грип зона за комфорт на пръстите. Корпусът е направен от прозрачна пластмаса в цвета на мастилото. И двата варианта се предлагат в 8 ярки цвята. Купувайки химикалка Feel-it, можеш да си сигурен, че купуваш продукт, който може да бъде използван няколко години и да запази перфектна линия на писане. 

Купи

Приложение

  • Зелен, светлосин, черен, лилав, розов, червен, син, оранжев - това са всички цветове на химикалките Feel-it. Какво повече ти трябва?
  • Избери автоматичната химикалка Feel-it, ако ти е омръзнало да губиш капачките на обикновените химикалки.
  • Хибридното мастило е перфектният баланс между обикновеното и гел мастило. То съчетава качества и от двете, за да ти предложи наситени цветове и бързо изсъхване без размазване.