ХИМИКАЛКИ С МАСТИЛО ENERGEL

Мастилото Energel е най-бързосъхнещото в света! То е водоустойчиво, не се размазва и с него се пише изключително леко. Виж всички химикалки, които работят с Energel и избери твоята любима.  

Мастило EnerGel- единствено по рода си

Мастилото EnerGel е гел мастило, което превъзхожда останалите с бързосъхнещата си формула. Засъхва за по-малко от секунда! Това го прави изключително подходящо за левичари, тъй като няма да се размаже. Друго предимство е, че осигурява много меко писане без почти никакъв натиск на ръката- затова е подходящо за използване от ученици и хора, на които се налага да пишат продължително. Освен това е водоустойчиво и светлоустойчиво, идеално за подписване на документи.

Кои химикалки съдържат мастило EnerGel?

Ролер BL77- най-продаваният ролер на Pentel

Американското списание The Strategist обявява Pentel EnerGel BL77 за най-добрата гел химикалка с метален връх. Класацията включва 23-те най-добри химикалки за писане според техните ревюта в Amazon. А BL77 е наистина добър- с красив дизайн, алуминиев корпус и гумирана грип зона за максимален комфорт. Има 2 размера на върха- 0.5мм и 0.7мм. Произведен е от 54% рециклирани материали и се предлага в цели 20 ярки цвята.

Ролер BL107
Подходящ за ежедневна употреба от студенти, ученици и всеки, който иска да пише без да се изморява. BL107 е по-бюджетен ролер, но предлага същия комфорт при писане както всички останали ролери Energel. Той е с пластмасово тяло, удобна гумирана грип зона и прозрачен корпус, за да следиш нивото на мастилото. Размерът на върха е 0.7мм. Предлага се в 12 ярки цвята. Произведен e от 84% рециклирани материали.

Ролер BL407
Особено стилен ролер с изцяло метален корпус и оребрена грип зона. Ще го откриеш в 3 цвята на корпуса - златен, сребърен и черен. Подходящ за подарък- може да бъда гравиран с послание по твой избор и е в комплект с луксозна кутия.

Ролер BL2007
Още един елегантен ролер от Pentel. С изцяло месингов корпус със сатенено на допир покритие. За да започнеш да пишеш, просто завърти корпуса. Съдържа синьо Energel мастило. Предлага се в няколко различни цвята, със съответстващи луксозни подаръчни кутии.

Купи

Приложение

  • Луксозните ролери на Pentel са перфектният подарък. Изглеждат наистина стилно и са нещо, което ще издържи във времето.
  • BL77 е любимият ни ролер за попълване и декорация на булет дневник. Използвай различните цветове, за да направиш цветна корица и записвай всяка задача с различен цвят. Така ще се ориентираш бързо и лесно, веднага след като отвориш дневника.
  • Ролер BLP77 0.7мм и пълнител LRP7 са с перманентно мастило със сертификати за архивно качество на мастилото за неговата устойчивост на стареене във времето ISO 27668-2 и ISO 11798. Тези сертификати гарантират дългосрочното съхраняване на важни документи.

Виж всички цветове на EnerGel

EnerGel годишнина 20 години