ГУМИ PENTEL HI-POLYMER

Те са висококачествени, без съдържание на латекс и гарантирано запазват формата и мекостта си през годините. Рагледай всички варианти.

Гуми от следващо поколение

Високополимерните гуми Pentel издържат във времето. Не се напукват и втвърдяват, напротив- остават меки и готови за употреба, когато и да ти потрябват. За да се запазят за още по-дълго време, всички гуми идват със защитна опаковка. Изтриват петна от стикери и етикети, без да увреждат хартията, дори при многократна употреба. Гумите Pentel изтриват с минимален натиск, благодарение на съдържащите се микрокапсули от разтворител, а не на самото триене. Остатъчните частици от триенето се събират, оставяйки минимален отпадък. 

Кои гуми са част от серията Hi-Polymer?

Hi-Polymer ZEH010 е стандартна гума, която се предлага в 3 размера- малка, средна и голяма. Тя е изработена от твърд, но гъвкав материал и изтрива с минимален натиск.

Гумата Hi-Polymer Soft е със същите характеристики, но е направена от по-мек и гъвкав материал. Предлага се в 2 размера- среден и голям. 

Гумата Pentel Hi-Polymer EZEE02 е с елегантен дизайн и дебелина само 4,5ммм. Тя е наистина компактна и може да изтрие дори най-малкия детайл.

Последна от тази серия е гумата Hi-Polymer Ain. Нарича се пластмасова гума (както може да прочетеш и на опаковката), тъй като е изработена от PVC. Тя е по-здрава от останалите гуми в тази серия, но и по-твърда. С нея трябва да се работи малко по-внимателно. Изтрива идеално без да разкъсва хартията. 

Купи

Приложение

  • Нашите гуми са толкова разнообразни- различни цветове, размери, дебелини и твърдости. Те част от серията Pentel Recycology, тъй като предпазните им опаковки са изработени от 80% рециклирани материали.
  • Гумите от серията Hi-Polymer се предлагат в няколко размера в зависимост от нуждите ти. Ще ги откриеш в малък, среден голям и суперголям размер с дължина цели 15см!
  • Гумите Hi-Polymer Ain се предлагат в 4 свежи опаковки- синя, жълта, червена и оранжева. Освен че изтриват страхотно, ще послужат и за украса и внасяне на цвят върху бюрото ти.