АВТОМАТИЧЕН МОЛИВ PENTEL ORENZ

Пиши отново и отново без графитът ти да се чупи! Благодарение на иновативната система против чупене на графита на Pentel Orenz.

Защо си заслужава

Как е възможно дори и най-финият 0,2 мм графит от Pentel да не се чупи под силен натиск? Автоматичният молив Orenz е единственият на пазара, оборудван със система против чупене на графита- технология, която го прави наистина уникален! Моливът се нарича още “Orenz One-Click”, защото е необходимо да щракнеш само веднъж и може да пишеш непрекъснато докато графитът свърши. Той излиза автоматично без да се налага да кликаш повторно. Практически докато пишеш, графитът не се показва от водещата тръбичка и по тази причина не може да се счупи.

Orenz е единственият механичен молив, който работи с 0.2мм графит. Останалите размери са стандартни- 0.3мм, 0.5мм и 0.7мм. Корпусът му е изработен от алуминий, с метален клипс и вградена гумичка под капачката. 

За любителите на лука Pentel Orenz се предлага и в луксозен вариант с изцяло метално тяло и дебелина на писане 0.5мм.

Продуктът е произведен в Япония, което гарантира за високото му качество.

Купи

Приложение

  • 4 различни дебелини на писане- от супер финия 0.2мм графит до стандартния 0.7мм. Pentel Orenz е подходящ за всичко- технически чертежи, записки или рисуване!
  • Скицирането с автоматичен молив е толкова удобно! Няма нужда да носиш 10 молива с различен графит или пък да остриш върха постоянно. А вградената гумичка, наистина изтрива без да зацапва.
  • За най-добър резултат при писане, зареди молива сnграфити Pentel Ain Stein. Те изключително нечупливи и стабилни, благодарение на своята вътрешноклетъчна структура. Пишат меко, с плътен цвят и се предлагат в разнообразие от дебелини и твърдости.

Единствения молив, от който имаш нужда