Orenz Nero- молив от ново поколение

Дизайнерски автоматичен молив с уникална система за подаване и против чупене на графита! Кликаш само веднъж и пишеш, докато графитът не свърши.

Автоматичен молив от ново поколение

Orenz Nero прави технологичен пробив със своята система за автоматично придвижване на графита. Натовареният с пружина връх автоматично изтегля графит надолу, докато пишеш. Тази уникална технология ти позволява да пишеш или рисуваш, докато графитът свърши, като не е необходимо да спираш, за да щракнеш и да подадеш графит ръчно.

Елегантен дизайн, изработен с комбинация от висококачествен метален и пластмасов корпус. Графит с дебелина 0,5 мм за прецизно писане. Перфектен за дълги сесии на писане или рисуване. Прибиращ се връх за предпазване на джобовете и чантите.

Всеки молив е предварително зареден с графит Pentel Ain Stein HB 0.5мм.

 

Купи

Приложение

  • Системата за придвижване на графита е различна от тази на стандартния Pentel Orenz, която изисква натискане, за да извадиш графита. При Nero графитът се придвижва сам, докато повдигаш леко върха от листа по време на писане.
  • Интересна особеност на Orenz Nero е, че той не е изработен от метал, въпреки че изглежда така. Направен е от смес от пластмаса и метал, която се възползва от топлината на пластмасата и тежестта на метала.
  • Вече няма нужда да щракаш горната част, докато пишеш. С феноменалния Orenz Nero получаваш непрекъснато, постоянно писане, докато не свърши графитът.

Кликаш Само Веднъж- Пишеш Докато Свърши