АВТОМАТИЧЕН МОЛИВ ORENZ NERO

Единствен по рода си с уникална система за подаване на графит! Кликаш само веднъж и пишеш докато графитът свърши. 

Иновативно усещане при писане

Автоматичен молив Pentel Orenz Nero с единствена по рода си система за подаване на графита. Моливът се нарича още “Orenz One-Click”, защото е необходимо да щракнеш само веднъж и може да пишеш непрекъснато докато графитът свърши.

Как?

Всеки път, когато повдигнеш молива от листа, водещата тръбичка във върха се връща в оригиналната си позиция. С всяко повдигане на молива се подава нов графит. С този менaханизъм няма нужда да кликаш отново, за да придвижиш графита напред. Това се случва автоматично. 

Освен това, Orenz Nero разполага и със система против чупене на графита. Практически докато пишеш, той не се показва от водещата тръбичка и по тази причина не може да се счупи.

Автоматичният молив Orenz Nero е с елегантен дизайн и корпус, направен от комбинация от висококачествен метал и пластмаса. Както всички наши автоматични моливи има вградена гумичка под капачката.

Продуктът е произведен в Япония, което гарантира за високото му качество.

Купи

Приложение

  • Автоматичният молив Orenz Nero е най-луксозният молив на Pentel досега. Той е с минималистичен, изцяло черен дизайн, направен от метал и пластмаса. Освен че ще ти свърши чудесна работа за писане, ще изглежда елегантно върху бюрото или в несесера ти.
  • За най-добро качество на писане ти препоръчваме да използваш Orenz Nero заедно с графитите Pentel AinStein. Те са най-здравите и ти гарантираме, че в комбинация със системата против чупене на графита, ще пишеш непрестанно, докато свършат.
  • Както всички останали моливи на Pentel, Orenz Nero е подходящ както за писане и техническо чертане, така и за рисуване.

Как работи Orenz Nero