АВТОМАТИЧЕН МОЛИВ GRAPHGEAR 1000

Перфектният избор за техническо чертане и писане! Изграден изцяло от стомана, с допълнително тегло и удобни гумени точки по корпуса в комбинация с елегантен дизайн. Ще се влюбиш в него.

Graphgear 1000- Елегантен и издържлив

Серията Graphgear 1000 са красиви автоматични моливи с възможност за презареждане, които имат гумени сцепления около корпуса за допълнителен комфорт и контрол. 

Този автоматичен молив има изцяло стоманено тяло с добавена тежест в долната част, която балансира и спомага използването му. Под хромираната капачка има вградена гума с възможност за презареждане с пълнител Pentel Z2-1. До грип зоната ще забележиш и индикатор за вида на заредения графит, който работи чрез завъртане.

Механичният молив Graphgear 1000 има издължен, 4 милиметров връх, който се прибира напълно при натискане на металния клипс, защитавайки водещата тръбичка. 

Предлага се в различни цветове и размери от 0.3мм, 0.5мм, 0.7мм и 0.9мм.

Продуктът е произведен в Япония, което гарантира за високото му качество.

Купи

Приложение

  • Graphgear 1000 е считан за един от най-добрите моливи за техническо чертане. Тежкият и здрав корпус помага на ръката да не се изморява, а разнообразието от размери го прави подходящ за всички видове чертежи.
  • Въпреки че повечето артисти не използват механични моливи за скициране, те са изключително удобни и не отстъпват по нищо на стандартните. Дори ги превъзхождат с това, че не трябва да се подострят и изглеждат красиво и стилно.
  • За най-добър резултат при писане, зареди молива с графити Pentel Ain Stein. Те са изключително нечупливи и стабилни, благодарение на своята вътрешноклетъчна структура. Пишат меко, с плътен цвят и се предлагат в разнообразие от дебелини и твърдости.