РОЛЕР ЗА ТЕКСТИЛ

Нарисувай всяка дреха! Мастилото на текстилния ролер е устойчиво на пране, което го прави идеален за надписване на платове или за рисуване и очертаване на контури.

Ролер за текстил Pentel

Какво по-готино от това да можеш сам да украсяваш дрехите и аксесоарите си? Перманентен ролер за текстил на Pentel ти позволява да рисуваш върху дрехи, платнени чанти, обувки, шапки, калъфки за възглавници и какво ли още не. 

За най-добри резултати препоръчваме използването му върху 100% естествени материи като памук, лен или коприна.

Как да го използваш?

1. Преди да започнеш с дизайна, изпери плата, върху който ще работиш, за да се освободи от химикали. 

2. Направи дизайна си като рисуваш директно върху текстила. В зависимост от плата може първо да очертаеш с молив, за да си сигурен, че резултатът ще е перфектен.

3.След приключване на рисунката, я покрий с хартия за печене или обикновен бял лист и изглади за 5 минути. Това ще запечата дизайна ти в плата и ще го направи перманентен.

4. Готово! Вече си имаш чисто нова дреха, проектирана и създадена от теб. Можеш да я переш в пералня на температура до 40 градуса.

Приложение

  • За още по-красив и шарен дизайн съчеатй ролера за текстил с текстилните пастели Pentel Fabrric Fun. Направи контура с ролера и оцвети с някои от 15-те богати цвята на пастелите.
  • Използвай гел ролера, за да персонализираш всяка тъкан.
  • Текстилният ролер е подходящ и за етикетиране, тъй като е перманентен и може да се пере без мастилото да се размаже веднага след нанасяне.

Декорация на шапка

Декорация на ленена чанта