АВТОМАТИЧЕН МОЛИВ GRAPHGEAR 520

Специално разбработен за чертане. Изцяло металното тяло придава допълнителна тежест и елегантност, което го прави не само практичен, но красив аксесоар за всяко бюро.

АВТОМАТИЧЕН МОЛИВ GRAPHGEAR 520

Перфектният автоматичен молив за чертане

Pentel Graphgear 500 има добавена тежест в корпуса и по-специално във върха на молива, за да направи чертаенето максимално лесно. Предпочитан от архитекти, заради тънкия си като игла връх, който го прави идеален за техническо чертане с линия илиизползване на шаблони.

Оребрената метална грип зона улеснява контрола при писане и допринася за по-голям комфорт. Вградена гума, с възможност за презареждане, намираща се под капачката.

Автоматичният молив Graphgear се предлага в 4 размера на писане, всеки с различен цвят на корпуса:
0.3мм: кафяв
0.5мм: черен
0.7мм: син
0.9мм сив

Купи

Приложение

  • Различните цветове на корпуса са добър индикатор за това с какъв размер графит работи молива. Така можеш да откриеш този, който ти трябва бързо.
  • Голяма част от хората пренебрегват моливите като средство за писане, но всъщност те са много удобни. За разлика от химикалката, моливът ще пише и след 100 години, а и няма нужда да задраскваш, защото можеш да изтриеш всяка грешка.
  • Освен на чертане автоматичните моливи са удобен инструмен и за рисуване. Независимо дали само ще скицираш или ще направиш завършена рисунка, Graphgear 500 със сигурност ще ти помогне.